Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Aleksandar Katai na korak do Partizana

Posle sastanka rukovodilaca Partizana i Olimpijakosa, danas će biti ozvaničen dolazak Aleksandra Kataija na jednogodišnju pozajmicu među crno-bele, uz mogućnost otkupa ugovora sledećeg leta.

Isključenja struje za 11. jun

Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Beočina, Rakovca, Sremskih Karlovaca, Ledinaca, Čerevića i Banoštora u ponedeljak, 11. juna neće imati struje.

Predsednikova diploma verodostojna

Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je verodostojnost diplome predsednika Srbije Tomislava Nikolića izdate na Fakultetu za menadžment, saopštio je danas taj fakultet.

Radnici "Partizanskog puta" krenuli peške za Beograd

Članovi Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, zaposleni u radnoj jedinici preduzeća "Partizanski put" u Sremskoj Kamenici, krenuli su jutros peške za Beograd, gde će se priključiti zaposlenima koji štrajkuju od utorka u radnim prostorijama tog preduzeća.

Upis na fakultete pomeren za 27. jun

Novosadski univerzitet prihvatio je preporuku Ministarstva prosvete, pa će na skoro svim fakultetima Univerziteta u Novom Sadu upis početi nedelju dana kasnije, 27. juna.

Sutra je Noć ateljea

Druga "Noć otvorenih ateljea" počinje sutra u 17 sati, a posetioci će imati prilike da vide gde i kako nastaju umetnička dela.